Het verhaal tot nu toe.

Ga naar beneden

Het verhaal tot nu toe.

Bericht  Overseer op di jan 22, 2008 4:03 pm

Omdat voor nieuwe mensen de hoeveelheid informatie een beetje overweldigend kan zijn zal ik hier even samenvatten wat er tot nu toe gebeurd is.

4 december - Er vind een roof plaats in het centraal museum Utrecht.
6 december - Thomas van hoorn wordt aangehouden voor de roof. Hij overlegt dezelfde dag nog met ons, een team van vrienden die hem helpen.
8 december - Thomas van hoorn ontsnapt en duikt onder.
9 december - Deze website komt online.
10 T/M 17 december - De website word gepromoot.
21 december - Eindelijk vinden we een aanknopingspunt. "42" een forum gebruiker beweert bewijs te hebben van Thomas zijn onschuld.
22 december - "Pash" post het dossier van de advocaat online.
4 Januari - Eindelijk worden de geheime boodschappen in de berichten van "42" duidelijk. "Nana" ontfutselt een tweetal google video filmpjes. Dit zijn overduidelijk beelden van een beveiliging video. Een man is te zien die een telefoonnummer en een code invoert.
9 Januari - "Bloemetjes" belt met het nummer dat in de video te zien is. Ze geeft de code en krijgt een drietal berichten. Dit zijn berichten die over de roof gaan. Die berichten noemen een "Eric of Erik van Velsen", waarschijnlijk uit Utrecht. Tot nu toe is er niks over die jongen gevonden. MySpace is al geprobeerd. "42" heeft hier ook een bericht over gepost, maar zijn berichten worden naar maten de tijd vordert steeds vreemder.

Heel hartelijk dank aan 42, Pash, Nana en Bloemetjes. Door jullie maken wij en grotere kans in de rechtszaal. Verwacht word echter dat dit niet genoeg is.

Overseer

Aantal berichten : 22
Registration date : 07-12-07

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum